Min nya blogg.

NY BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ny blogg...

kolla facebook så ser ni.

fuck u

hej mamma om du ser det här ska du veta att du är världens sämsta mamma i hela världen jag tänker inte sova hemma ikväll fattaru väll själv, hatar dig du är äcklig jag vill flytta hemmifrån FUCK U.

Om du lämnade mig nu...

Hinnner inte blogga igentligen men är så snäll... har precis börjat klä på mig har i nte fixat håret eller sminkat mig eller något inte ätit helller men det orkar jag inte göra. och jag ska vara klar om 40 minuter så vi hörs i skolan eller något...
Juste ikväll ska jag till Hoffmaestro med Tilde och Nora!!! =)

allt bråk får mig vilja rymma.


skola

sitter i skola nu, har lunch rast. Den är nog slut snart.. idag var det äcklig mat. ueek. hejdå

hihi


More Than It Seems

Ibland är livet en stor uppförsbacke, ibland en nerförsbacke, ibland bara en helt vanlig grusväg.

 

När det är en uppförsbacke är det kämpigt men det går faktiskt uppåt, från att ha legat på botten till att klättra upp till toppen. Man kämpar och ibland lyckas man! Nerförsbacke då? det låter som något rätt så great? Men njaa... Det går neråt... Snabbare än vad man tror. Man nästan faller ner, långt långt ner. Till botten av allt. I ditt liv kommer du stöta på jobbiga uppförsbackar och hemska nerförsbackar. Och lite mitt i mellan av det. Du kommer gråta dig till söms, du kommer somna i någon du älskars famn. Ge aldrig upp, tappa aldrig hoppet. Sök efter svaren. Stå upp för dig själv, Ta vara på tiden. Hjälp folk att hitta svaren. Jag har varit med om mycke och jag förstår folk väldigt bra. Jag kan säga rätt saker även om jag inte har varit med om det. Jag har många vänner som kommer till mig när dom mår dåligt för dom litar på mig och jag hjälper dem.
Jag tänker alltid på mina vänner före mig själv.
Gör som jag var inte självisk.
Du mister bara dina vänner.
Jag lovar dig... efter varje uppförbacke, finns det en underbar utsikt.
Det är värt allt slit.


 


-


Människan är gjord för ett liv utan rörelser, vi får känslor för folk, vi får problem, vi får ont. Inget av det är människan byggd för. Att få känslor för någon och man blir glad och sprallig är ju hur underbart som helst men det sker en förändring i våran kropp, något nytt... det kan vara både bra och dåligt med kärleken. Vi kan också få problem, varför vi får problem är för vi inte är gjorda för att kunna hantera dom. Det tynger ner hela sig själv och det ända man gör är att må dåligt. Jag har problem, du med och alla människor i världen. Man ska inte gå runt och tycka synd om sig själv när i princip alla går igenom samma saker. Okej... vissa har föräldrar döda i Sunami vissa olycklig kärlek, vissa problem med bästavännen, vissa har problem hemma, vissa i skolan, vissa komplex över sin kropp men alla har något som tynger ner en. Känn dig inte udda för du är tjock, känn dig inte värdelös för du inte kan så mycket. För det finns mer än vad man tror som har precis samma problem som just precis du, så tro på dig själv tänk på allt posetiva, lev livet, så lovar jag dig att du gör framsteg.


Dynamite

I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
Baby, let's go

Kär i Oskar Linnros!!

Så jävla snygg och underbaaaar!!!
jag svär det kommer bli han och jag en vacker dag! min älskling! ♥

Just nu sitter jag i skolan och har rast i en timme sen lunch i 40 minuter typ.. soooft :-)
Awesome!


Samuel e gay

är i skolan hejdåIf I Had You

Just nu ligger jag i sängen trött och har precis plattat hela mitt hår... tog typ en timme för jag var så trött...
Godnatt mina kära blogg läsare!!

Rekomenderar


Min kompis Cecilia från Götet. 
Hennes blogg är wonderfull! 
tryck på bilden för att komma till hennes blogg!


I Say Ride On!

just nu sitter jag med Adrians Bigga Hörlurar och hans Bigga Sunglases! Im awesome! Tintin sitter och försöker göra en engelsk presentation på video, det går jätte.... bra! jag ska igentligen göra Spanska, men fastnar vid datan, har ju fått data från skolan idag! HIHI kult :)


AWESOME


Whatcha Say

Igår var jag på fest i munkmora. Det spåra ut rätt så mycke men men... Och både mina cigg och tintins cigg vart tagna... Så nu måste jag ta och köpa nya. Hoppas jag hinner det imorgon! Annars...:-( idag har jag varit hos några i släkten. Sen spelat fotbolls match på kvällen i enskede. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir väll tintin! HIHI. Mitt internett är knas så jag bloggar från mobilen. Så det blir tyvär ingen bild fett tråkigt eller hur? Ni orkar säkert inte ens läsa det här :p eller... Jag orkar aldrig det när det inte är någon bild men det är ju tjejen med dysleksi som säger det haha!

HEJ

taggar med tinitjojnen!, sover i aspvik ikväll tror jag.. eller haha vi kanske tänker ''sova'' ute... vi får se vad vi är taggade på :) haha min bebis o ja e lite... ja... hörs på min telebobbo!!

PÖSSAR

0707670896
haha som sagt.... bilder säger mer än tusen ord 
(...om vår personlighet)


jag orkar inte

fan allt ska vara så jävla jobbigt... skolan...personer...hemmet...jag orkarr värkligen inte ååh... idag i skolan hade jag So, vi fick ett papper om typ... val sak... det var tre papper med så här stor text hela papprena ut... jag kände värkligen hur jag skönk igenom allting och ner i en jävla grop... jag satt där... läste en mening... lästa meningen igen...lästa meningen igen.... vafan står det.... börjar skaka och blir generad alla blir klara när jag är på halva första pappret... fan vad jag hatar att vara så jävla dålig...

Från och med Du.

hej, jag är en duktig cheyy!! jag gör matte! plussss hihi känner mig galet duktig :$ matte är nog mitt sämsta ämne, jag kan bara plus så de va ju bra att det var den första läxan - pluss.... plus eller pluss vet inte hur det stavas men + är det bättre? jag e precis klar HIHI just nu sitter jag och lyssnar på musik, jäää cissi sitter bakom mig i en säng och är inne på min bärbara data.
Idag är jag jätte snäll så jag bjuder på en av mina awesome spelistor på spotify. Den jag lyssnar på mäst tror jag...!
Sen så är jag ännuännu snällare så jag bjuder på min andra spelista hehe.... typ lite halft klar men JAAAAAAAAAAAAA

nu måste jag städa mitt rum som är ett bombnerslag.... imorn kommer städerskan hit så då måste jag fixa lite.... fattar inte varför inte städerskan kan städa allt.. hon e ju städare :( men innan jag gör det ska jag gå ner till våran underbara stora sak med knappar och göra en stor latte till mig och en till Cecilia, Fyfan vad jag älskar latte... älskar älskar älskar. skulle kunna dö för det... kanske inte men ändå... HEJDÅ

http://safayyemane.blogg.se/images/2010/391004783_437fcc02d4_75567112.jpg


haha en av mina fett seriösa egopic's jag tog när jag gjorde matte :P


RSS 2.0